icon_Swie_small
Het perfecte

plaatje?

Het lijkt vaak allemaal prima te kloppen. Het leven samen, de relatie. Maar is dit wel zo?

Relatie Coaching

Heb je het gevoel dat je niet verder komt in je relatie? Laat mij jullie helpen dichter bij elkaar te komen zodat er meer emotionele verbinding en wederzijds begrip ontstaat.

Patronen

Herkenbaar?

  • Jullie hebben het beiden druk met werk, kinderen, familie en vrienden. Tijd voor elkaar is er nauwelijks en jullie leven langs elkaar heen.

  • Jullie praten wel met elkaar, maar missen het echte contact en de diepgang.

  • De ergernis en frustratie onderling bouwt zich voelbaar op maar dit wordt niet uitgesproken. 

  • De taakverdeling in bijvoorbeeld het huishouden lijkt niet eerlijk verdeeld over jullie beiden en dit uit zich in irritaties .

  • De twijfel slaat toe, er lijkt iets te ontbreken. Misschien was het er vroeger wel, of is het er nooit geweest?

  • Jullie hebben andere behoeften op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Ik help jullie graag om je eigen gedrag te herkennen en samen te kijken hoe de patronen doorbroken kunnen worden. Zo krijgen jullie ruimte om weer een echt gesprek met elkaar te hebben zonder strijd.

Is dat wel wat voor ons?

Relatiecoaching

Als jullie na langere tijd als koppel vast komen te zitten in die patronen en uit elkaar groeien help ik jullie graag verder. Je denkt misschien nu nog dat coaching een stapje te ver is. Relatie coaching wordt gelukkig steeds vaker ingezet. Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen! Zelfs als jullie korter bij elkaar zijn of het nu gewoon samen fijn hebben, sluipt er een patroon in. Kortom, er valt altijd wel iets te verbeteren.

Tijdens mijn sessies zorg ik ervoor dat er een veilige verbinding is voor beide partners. Ik help jullie echt naar elkaar te luisteren en zorg ervoor dat jullie jezelf en je partner beter leert kennen.

EFT:

Emotionally Focused Therapy

Ik maak gebruik van EFT (Emotionally Focused Therapy). Dit is een bewezen effectieve vorm van relatietherapie, gericht op emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Tijdens de therapie werken jullie samen aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie. Ik zorg ervoor dat jullie weer dichter tot elkaar komen en er meer emotionele verbinding en wederzijds begrip ontstaat. 

Emoties zijn de basis van EFT-relatietherapie. Wat speelt er bij jou? Wat speelt er bij je partner? Behoeften, verwachtingen en verlangens uitspreken en écht naar elkaar luisteren is een kunst. Als EFT-relatietherapeut bied ik ondersteuning en begeleiding, zodat er weer ruimte ontstaat om elkaar te zien en te horen. Om de binnenwereld van een ander te kunnen begrijpen, is open communicatie essentieel. 

mijn voorgaande clienten

zeggen:

Lotte, Amsterdam
Ik ben bij Swie terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een coach die me zou prikkelen, zich niet zou laten afleiden door mijn beschermingsmechanismen en me tools zou geven om beter naar mijn gevoel te luisteren.  Swie heeft het vermogen om je heel snel veilig te laten voelen. Hierdoor kan ze je heel lastige vragen stellen, door je pantser heen breken en je tot de kern laten komen, maar dit met aandacht voor de persoon en het gevoel erachter. Ze oordeelt niet, en stelt juist veel verhelderende vragen. Ze vat veel samen, weet de draad van het gesprek vast te houden en als je de weg kwijt bent, pakt zij je bij de hand om je weer terug te leiden. Binnen 4 sessies heeft ze me nu al zoveel nieuwe inzichten gegeven, en tools om lastige situaties mee aan te gaan. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om me door Swie te laten coachen, en dat ik met haar hulp mijn relaties met anderen, mijn relatie tot mezelf en mij in mijn carrière kan verbeteren. 
Budi, Haarlem
Ik vind het een heel bijzonder traject wat ik nu doorloop. Swie’s coachstijl vind ik erg prettig. Het is kalm en ik krijg goed de gelegenheid om uit te leggen wat er speelt.   Na een sessie heb ik vaak het gevoel alsof ik in the matrix heb gezeten. Voor een moment verlaat je realiteit en kom je terug als een 2.0 versie van jezelf. Enkele ''updates''/sessies later heb ik gigantische stappen gemaakt in mijn persoonlijke groei wat ik van te voren nooit had verwacht en Swie erg dankbaar voor ben. Resultaat is dat ik nu veel gelukkiger leef dat het mij een enorme boost heeft gegeven zowel in mijn carrière als in mijn privé leven.
Alex, Amsterdam
Voor mij is Swie als een heldere spiegel zonder oordeel. Door de sessies met haar heb ik geleerd om juist toe te gaan naar waar ik altijd met een boog omheen ging en om emoties die ik niet wilde voelen te voelen. Dat zorgt voor veel ruimte, ontspanning, keuzevrijheid en zelfkennis. Ik kan nu handelen vanuit kracht in plaats van angst. En ik begrijp mezelf een stuk beter. Dat voelt enorm waardevol. Kortom, een steengoede coach.” ❤️ 
Marisca, Amsterdam
Per toeval ben ik bij Swie terecht gekomen en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Haar kalme en niet-oordelende aanpak, maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde en me kwetsbaar op kon stellen. Ze stelt precies de goede vragen waardoor we meestal snel tot de kern kwamen. Vaak heel confronterend, maar daardoor heb ik veel eye-openers gehad die de rest van mijn leven waardevol zullen zijn. Zowel in mijn privé als professioneel.
Julia, Haarlem
Ik heb ongelofelijk veel geleerd tijdens mijn coachingsessies met Swie. Van te voren wist ik nooit waar het gesprek naartoe zou gaan, wat leidde tot steeds weer nieuwe ontdekkingen. Wat ik fijn vond is dat Swie aan het eind van ons gesprek een samenvatting op papier zette en mij heel duidelijk kon uitleggen waar belangrijke verbanden liggen. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik een stuk bewuster ben geworden van mijn krachten en valkuilen en daar heb ik nog dagelijks profijt van! De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd. Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering). En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen!
Vorige slide
Volgende slide

Deze website is gemaakt door Webnatic

Gratis intakegesprek aanvragen

Ik neem spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je even bellen?

Laat dan vrijblijvend je telefoonnummer achter, dan bel ik je z.s.m.

Succesvol verzonden!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.