icon_Swie_small

Ervaringen
van anderen

Anjali, Amstelveen

Het coachen door Swie zorgt ervoor dat ik tools aanleer om mijn eigen emoties te kunnen begrijpen en onbewuste aangeleerde gedragingen te kunnen veranderen.

Het fijne aan de sessies vind ik dat Swie mij begeleidt om zelf tot inzichten te komen en mij nooit woorden in de mond legt. Daarnaast heeft zij ontzettend veel geduld, begrip en gunt zij me alle tijd die ik nodig heb om zelf tot inzichten te komen. De sessies voelen daarom ook nooit gehaast. Ook is het voor mij een plus dat Swie coacht in mijn eigen huis. Voor mij zorgt de vertrouwde omgeving van mijn eigen huis ervoor dat ik mij heel erg durf open te stellen en emoties toe kan laten. 

Eefje, Amstelveen

Ik heb Swie ervaren als een zeer professionele en kritische  coach. Swie kan je begeleiden in je eigen proces, zonder oordeel, en zorgt dat je vanuit jezelf tot meer inzichten komt zonder heel erg te sturen. Hierin kan zij prikkelend zijn en houdt ze je een spiegel voor op een vriendelijke manier.

Ze is empatisch en ook als mens heel prettig om mee te werken. De gesprekken hebben mij veel opgeleverd. Zo heeft ze mij echt aan het denken gezet over mijn denkpatronen, wat ik belangrijk vind in de balans tussen werk en privé, en hoe ik beter bij mijn gevoel kan komen.

Ik heb onze gesprekken als heel waardevol ervaren.

Nadja, Amsterdam

Swie’s kalme houding zorgde ervoor dat ik bij de eerste sessie meteen op mijn gemak voelde. Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om mij open te stellen tegenover anderen en Swie heeft mij hier stap voor stap in begeleid. Meteen na de eerste sessie ging er een wereld voor mij open.

Door de sessies heb ik geleerd naar mijn eigen gedrag te kijken en hoe ik mij kan uitspreken zonder de schuld bij een ander te leggen. Mijn vorm van communicatie is veranderd en ik kan nu van mijzelf herkennen wanneer ik in mijn blauwdruk (automatische reactie) gedrag val. Een hele nuttige vaardigheid, omdat ik mijzelf dan ook weer kan corrigeren.

Door coaching heb ik de controle over mijn eigen emoties terug gekregen, en is mijn relatie met mijn partner en familie sterker geworden. Niet door de emotie weg te drukken, maar door het te analyseren en uit te spreken. Een vaardigheid die mij op zowel persoonlijk als professioneel niveau heeft helpen groeien.

Caro, Amsterdam

I really like the personal approach of the coaching of Swie. She is going together into certain topics of the past to see where patterns are coming from. It helps me to understand my behavior and work with it. That makes me stronger in my vision and to get more self-confident in my personal life but also at work situations. 

It was great that Swie coached me in English since I am living in Holland and not a native dutch speaker.

Myrthe, Amstelveen

De coaching was zeer leerzaam. Ik ben mij bewust geworden van mijn karaktereigenschappen en denkwijze. Swie was heel professioneel, niet sturend of met oordeel, ze bleef objectief. Ze was makkelijk als vertrouwenspersoon te accepteren, bleef rustig en stelde goede vragen. Swie heeft als kwaliteiten duidelijk dat ze iemand tot nieuwe gedachten en inzichten kan laten komen door de juiste vragen te stellen.

De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd.

Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering).

En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen! 

Lotte, Amsterdam

Ik ben bij Swie terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een coach die me zou prikkelen, zich niet zou laten afleiden door mijn beschermingsmechanismen en me tools zou geven om beter naar mijn gevoel te luisteren. 


Swie heeft het vermogen om je heel snel veilig te laten voelen. Hierdoor kan ze je heel lastige vragen stellen, door je pantser heen breken en je tot de kern laten komen, maar dit met aandacht voor de persoon en het gevoel erachter. Ze oordeelt niet, en stelt juist veel verhelderende vragen. Ze vat veel samen, weet de draad van het gesprek vast te houden en als je de weg kwijt bent, pakt zij je bij de hand om je weer terug te leiden. Binnen 4 sessies heeft ze me nu al zoveel nieuwe inzichten gegeven, en tools om lastige situaties mee aan te gaan.

Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om me door Swie te laten coachen, en dat ik met haar hulp mijn relaties met anderen, mijn relatie tot mezelf en mij in mijn carrière kan verbeteren. 

Budi, Haarlem

Ik vind het een heel bijzonder traject wat ik nu doorloop. Swie’s coachstijl vind ik erg prettig. Het is kalm en ik krijg goed de gelegenheid om uit te leggen wat er speelt. 
 Na een sessie heb ik vaak het gevoel alsof ik in the matrix heb gezeten. Voor een moment verlaat je realiteit en kom je terug als een 2.0 versie van jezelf. Enkele ”updates”/sessies later heb ik gigantische stappen gemaakt in mijn persoonlijke groei wat ik van te voren nooit had verwacht en Swie erg dankbaar voor ben.

Resultaat is dat ik nu veel gelukkiger leef dat het mij een enorme boost heeft gegeven zowel in mijn carrière als in mijn privé leven.

Budi, Haarlem

Voor mij is Swie als een heldere spiegel zonder oordeel. Door de sessies met haar heb ik geleerd om juist toe te gaan naar waar ik altijd met een boog omheen ging en om emoties die ik niet wilde voelen te voelen. Dat zorgt voor veel ruimte, ontspanning, keuzevrijheid en zelfkennis. Ik kan nu handelen vanuit kracht in plaats van angst. En ik begrijp mezelf een stuk beter. Dat voelt enorm waardevol. Kortom, een steengoede coach.” ❤️ 

Marisca Amsterdam

Per toeval ben ik bij Swie terecht gekomen en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Haar kalme en niet-oordelende aanpak, maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde en me kwetsbaar op kon stellen. Ze stelt precies de goede vragen waardoor we meestal snel tot de kern kwamen. Vaak heel confronterend, maar daardoor heb ik veel eye-openers gehad die de rest van mijn leven waardevol zullen zijn. Zowel in mijn privé als professioneel.

Marisca Amsterdam

Ik heb ongelofelijk veel geleerd tijdens mijn coachingsessies met Swie. Van te voren wist ik nooit waar het gesprek naartoe zou gaan, wat leidde tot steeds weer nieuwe ontdekkingen. Wat ik fijn vond is dat Swie aan het eind van ons gesprek een samenvatting op papier zette en mij heel duidelijk kon uitleggen waar belangrijke verbanden liggen. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik een stuk bewuster ben geworden van mijn krachten en valkuilen en daar heb ik nog dagelijks profijt van!

De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd.

Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering).
En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen!

Wil jij ook een coach?

Maak vrijblijvend kennis met mij en krijg een gratis intake.

Coaching

regio

Amsterdam

Deze website is gemaakt door Webnatic

Gratis intakegesprek aanvragen

Ik neem spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je even bellen?

Laat dan vrijblijvend je telefoonnummer achter, dan bel ik je z.s.m.

Succesvol verzonden!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.