icon_Swie_small

Ervaringen
van anderen

Anjali, Amstelveen

Het coachen door Swie zorgt ervoor dat ik tools aanleer om mijn eigen emoties te kunnen begrijpen en onbewuste aangeleerde gedragingen te kunnen veranderen.

Het fijne aan de sessies vind ik dat Swie mij begeleidt om zelf tot inzichten te komen en mij nooit woorden in de mond legt. Daarnaast heeft zij ontzettend veel geduld, begrip en gunt zij me alle tijd die ik nodig heb om zelf tot inzichten te komen. De sessies voelen daarom ook nooit gehaast. Ook is het voor mij een plus dat Swie coacht in mijn eigen huis. Voor mij zorgt de vertrouwde omgeving van mijn eigen huis ervoor dat ik mij heel erg durf open te stellen en emoties toe kan laten. 

Eefje, Amstelveen

Ik heb Swie ervaren als een zeer professionele en kritische  coach. Swie kan je begeleiden in je eigen proces, zonder oordeel, en zorgt dat je vanuit jezelf tot meer inzichten komt zonder heel erg te sturen. Hierin kan zij prikkelend zijn en houdt ze je een spiegel voor op een vriendelijke manier.

Ze is empatisch en ook als mens heel prettig om mee te werken. De gesprekken hebben mij veel opgeleverd. Zo heeft ze mij echt aan het denken gezet over mijn denkpatronen, wat ik belangrijk vind in de balans tussen werk en privé, en hoe ik beter bij mijn gevoel kan komen.

Ik heb onze gesprekken als heel waardevol ervaren.

Nadja, Amsterdam

Swie’s kalme houding zorgde ervoor dat ik bij de eerste sessie meteen op mijn gemak voelde. Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om mij open te stellen tegenover anderen en Swie heeft mij hier stap voor stap in begeleid. Meteen na de eerste sessie ging er een wereld voor mij open.

Door de sessies heb ik geleerd naar mijn eigen gedrag te kijken en hoe ik mij kan uitspreken zonder de schuld bij een ander te leggen. Mijn vorm van communicatie is veranderd en ik kan nu van mijzelf herkennen wanneer ik in mijn blauwdruk (automatische reactie) gedrag val. Een hele nuttige vaardigheid, omdat ik mijzelf dan ook weer kan corrigeren.

Door coaching heb ik de controle over mijn eigen emoties terug gekregen, en is mijn relatie met mijn partner en familie sterker geworden. Niet door de emotie weg te drukken, maar door het te analyseren en uit te spreken. Een vaardigheid die mij op zowel persoonlijk als professioneel niveau heeft helpen groeien.

Caro, Amsterdam

I really like the personal approach of the coaching of Swie. She is going together into certain topics of the past to see where patterns are coming from. It helps me to understand my behavior and work with it. That makes me stronger in my vision and to get more self-confident in my personal life but also at work situations. 

It was great that Swie coached me in English since I am living in Holland and not a native dutch speaker.

Myrthe, Amstelveen

De coaching was zeer leerzaam. Ik ben mij bewust geworden van mijn karaktereigenschappen en denkwijze. Swie was heel professioneel, niet sturend of met oordeel, ze bleef objectief. Ze was makkelijk als vertrouwenspersoon te accepteren, bleef rustig en stelde goede vragen. Swie heeft als kwaliteiten duidelijk dat ze iemand tot nieuwe gedachten en inzichten kan laten komen door de juiste vragen te stellen.

De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd.

Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering).

En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen! 

Coaching

regio

Amsterdam

Deze website is gemaakt door Webnatic

Succesvol verzonden!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis intakegesprek aanvragen

Ik neem spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.