icon_Swie_small

Coaching

Leg je de lat altijd hoog voor jezelf en ben je daarom nooit echt blij met hoe het gaat?

Ik help jou om te onderzoeken waar dit door komt waardoor je

meer rust zal ervaren.

Waar loop je tegenaan?

Herken je je hierin?

  • Je bent altijd aan het rennen en de druk thuis en op het werk is hoog. Eerlijk is eerlijk, je weet dat je die druk ook jezelf oplegt. Je wil het graag goed doen, en dat is best vermoeiend.

  • Je hebt soms het idee dat anderen niet zien hoeveel je voor hen doet en dat zorgt ervoor dat je je niet gezien voelt. Je houdt je sterk, maar soms voel je je heel alleen.
  • Je voelt je soms net een logistiek bedrijf. De relatie tussen jou en je partner bestaat bijna alleen nog uit praktische regeldingen. Soms erger je je aan je partner. Je weet dat het tijd is om weer echt te investeren in jullie relatie, maar hoe en wanneer dan? Het gevoel knaagt al een tijdje maar je probeert het zorgvuldig weg te drukken.
  • Je bent ambitieus en altijd enthousiast en in voor nieuwe dingen, maar je verliest je regelmatig in allerlei “moetjes” en hebt eigenlijk geen tijd meer voor de dingen die je zelf zo hard nodig hebt.
  • Je legt de lat erg hoog voor jezelf. Het moet eigenlijk “perfect”. Rationeel weet je wel dat dat niet kan en ook niet hoeft, maar toch vind je het moeilijk om trots te zijn op jezelf.
  • Je bent dolblij met je kinderen, maar soms het je het idee dat je helemaal wordt opgeslokt door de zorg voor hen. Je bent soms jaloers op vriendinnen die allerlei dingen voor zichzelf plannen. Je hebt echt ruimte voor jezelf nodig, maar je vraagt je oprecht af hoe jij dat zou kunnen combineren met je drukke schema.

Ik help je graag om je eigen gedrag te herkennen en samen te kijken waar dat vandaan komt, zodat je bewust keuzes maakt in wat je wel en niet wil.

Ik help je graag om de antwoorden in jezelf te vinden

Over mij

Ik, Swie, coach vrouwen die altijd alles goed willen doen en daarin soms zichzelf vergeten, ook in de relatie met anderen.

In de praktijk merk ik vaak dat vrouwen hard kunnen zijn voor zichzelf. 

Ik was ook zo iemand, ik wilde iedereen altijd graag helpen en vond het ondertussen moeilijk om trots te zijn op mezelf. Tijdens coaching kwam ik erachter dat dit kwam door onderliggende patronen vanuit vroeger. Waar ik voorheen alles met mijn ratio oploste, kon ik dankzij coaching bij mijn gevoel komen, en dat heeft mij veel gebracht! 

Ik geloof erin dat de onderliggende emotie en behoefte die je voelt, de ingang is voor zelfinzicht en uiteindelijk ander gedrag. Alle antwoorden zitten in jouzelf! Ik help je graag om deze antwoorden te vinden. Lees hier meer over mij.

Hoe werkt dat?

Coaching

Soms heb je het gewoon nodig om even stil te staan. Om alles stop te zetten en te voelen of dit nog wel is wat je op dit moment wil. Waar sta je nu? Waar loop je op vast? En waarom loop je juist hierop vast? En lukt het je wellicht niet om er zelf uit te komen?

Ik luister, zorg dat je je veilig voelt, vraag door waar een ander ophoudt, daag je uit om anders te kijken, nodig je uit om naar je gevoel te gaan, en kom jij weer een stap verder. Ik help je met zelfreflecteren zodat je steeds meer zicht hebt op welk gedrag je inzet op je werk of thuis waardoor je patronen kunt doorbreken.

Ik zet verschillende technieken en methodes in, allemaal gericht om te onderzoeken welke onderliggende patronen er onder je gedrag zitten. Soms weet je namelijk best met je ratio wat je anders wil doen, maar toch lukt het niet.

We blijven niet op de oppervlakte maar gaan juist de diepte in.

Mijn uitgangspunt is dat ik naar jou kijk als persoon naar wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling.

We onderzoeken samen wat er op dat moment nodig is en waar je het over wil hebben. Bij mij mag je echt jezelf zijn!

EEN GEMIDDELD COACHINGSTRAJECT BIJ MIJ BESTAAT UIT ONGEVEER 5 GESPREKKEN A 1,5 UUR.

mijn voorgaande clienten

zeggen:

Myrthe, Amstelveen
De coaching was zeer leerzaam. Ik ben mij bewust geworden van mijn karaktereigenschappen en denkwijze. Swie was heel professioneel, niet sturend of met oordeel, ze bleef objectief. Ze was makkelijk als vertrouwenspersoon te accepteren, bleef rustig en stelde goede vragen. Swie heeft als kwaliteiten duidelijk dat ze iemand tot nieuwe gedachten en inzichten kan laten komen door de juiste vragen te stellen. De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd. Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering). En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen!
Nadja, Amsterdam
Swie's kalme houding zorgde ervoor dat ik bij de eerste sessie meteen op mijn gemak voelde. Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om mij open te stellen tegenover anderen en Swie heeft mij hier stap voor stap in begeleid. Meteen na de eerste sessie ging er een wereld voor mij open. Door de sessies heb ik geleerd naar mijn eigen gedrag te kijken en hoe ik mij kan uitspreken zonder de schuld bij een ander te leggen. Mijn vorm van communicatie is veranderd en ik kan nu van mijzelf herkennen wanneer ik in mijn blauwdruk (automatische reactie) gedrag val. Een hele nuttige vaardigheid, omdat ik mijzelf dan ook weer kan corrigeren. Door coaching heb ik de controle over mijn eigen emoties terug gekregen, en is mijn relatie met mijn partner en familie sterker geworden. Niet door de emotie weg te drukken, maar door het te analyseren en uit te spreken. Een vaardigheid dat mij op zowel persoonlijk als professioneel niveau heeft helpen groeien.
Vorige slide
Volgende slide
Na dit coachingstraject

is dit hoe je leven verandert

Meer rust & balans

Je hebt inzicht in je eigen onderliggende patronen en weet waarom je jezelf soms wegcijfert en zo hard aan het rennen bent. Hierdoor heb je meer rust in kunnen bouwen. Eindelijk de rust die je zo hard nodig had! Je weet beter waar je grenzen liggen en wat je wel en niet aankunt. Dit zorgt voor balans. Doordat jij beter in balans bent, werkt dit door in je hele gezin en binnen je relatie. Ook daar is meer rust. Fijn!

 

Meer zachtheid naar jezelf

Je bent minder streng voor jezelf. Je legt de lat lager en staat het jezelf meer toe om fouten te maken. Je bent immers ook maar mens… Lukt iets vandaag niet, dan maar morgen. Je kunt het beter loslaten en blijft er niet langer over piekeren. Je bent zachter voor jezelf geworden, en ook voor anderen. Je durft beter een avond voor jezelf in te plannen, ook al vindt een ander dat misschien lastig. Je bent beter verbonden met je gevoel en durft keuzes te maken vanuit je intuïtie.

 

Een betere relatie met je partner & je kinderen

Als je eerlijk bent, was je zo hard aan het rennen dat het werken aan jullie relatie er wel eens bij in schoot. Daar maak je nu bewuster tijd voor en je weet ook hoe je je uit moet spreken. Want onder elke kleine irritatie zit vaak een onderliggend patroon en daar heb je nu zicht op gekregen. Je bent niet langer bezig met praktische regeldingen waar jullie allemaal geen plezier uithalen, maar zorgt echt voor quality time en leuke dingen. Je voelt eindelijk weer de verbinding!

Praktische informatie

& goed om te weten

De coachsessies vinden plaats op mijn coachlocatie in Amstelveen of bij jou thuis, wat jij prettig vindt. Voorafgaand aan een coachingstraject met mij, hebben we een gratis kennismaking. Hier is er de mogelijkheid elkaar te leren kennen en te bekijken of er een klik is en of ik jou verder kan helpen.

Jouw coachvraag is de basis van onze gesprekken. Maar tijdens deze gesprekken zullen er regelmatig nieuwe onderwerpen naar voren komen die jou verder helpen. 

 

Een gemiddeld coachingstraject bestaat bij mij uit ongeveer 5 gesprekken van 1,5 uur.

Coaching

regio

Amsterdam

Deze website is gemaakt door Webnatic

Gratis intakegesprek aanvragen

Ik neem spoedig contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je even bellen?

Laat dan vrijblijvend je telefoonnummer achter, dan bel ik je z.s.m.

Succesvol verzonden!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.