icon_Swie_small

Coaching

voor

Coaching is voor iedereen; vrouwen, mannen, volwassenen en kinderen. Elk mens loopt weleens tegen dingen van zichzelf of zijn of haar omgeving aan. Dit kunnen voor je gevoel grote duidelijke onderwerpen zijn, maar kan ook veel breder gericht zijn op de behoefte jezelf verder te ontwikkelen als mens.  Het beter leren jezelf te herkennen en te zijn. Je bewustwording.

Meer jezelf zijn!

Wanneer je je bewust bent van de zaken die jou beïnvloeden, hoe dit gebeurt en hoe jouw manier van handelen is kun je daarin groeien. 

Ik help je daarbij. Met als startpunt jouw coachvraag.

Locatie en afspraak

Een intake is gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij mij thuis of bij jou thuis. Overdag of in de avond, we vinden samen een geschikt moment. 

een coachings

sessie

Voorafgaand aan een coachingstraject met mij, hebben we een intake. Hier is er de mogelijkheid elkaar te leren kennen en te bekijken of er een klik is en of ik jou verder kan helpen. 

Jouw coachvraag is de basis van onze gesprekken. Maar tijdens deze gesprekken zullen er regelmatig nieuwe onderwerpen naar voren komen die jou verder helpen.  

Een gemiddeld coachingstraject bij mij bestaat uit ongeveer 5 gesprekken a 1,5 uur.

Tools en

methoden

Ik beschik over een uitgebreid scala aan verschillende technieken en praktische oefeningen die ik kan inzetten om jou verder te helpen. Mijn uitgangspunt is dat ik naar jou kijk als persoon naar wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling.

Ik heb om deze kennis te vergaren meerdere opleidingen gedaan. Wil je meer lezen over mij?

mijn voorgaande clienten

zeggen:

Myrthe, Amstelveen
De coaching was zeer leerzaam. Ik ben mij bewust geworden van mijn karaktereigenschappen en denkwijze. Swie was heel professioneel, niet sturend of met oordeel, ze bleef objectief. Ze was makkelijk als vertrouwenspersoon te accepteren, bleef rustig en stelde goede vragen. Swie heeft als kwaliteiten duidelijk dat ze iemand tot nieuwe gedachten en inzichten kan laten komen door de juiste vragen te stellen. De coaching kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. De essentie van mijn karakter. Hoe ben ik en heb ik mijzelf gevormd en welke gebeurtenissen hebben mij gevormd. Het gaf inzicht, verklaring en mogelijkheden tot verandering (verbetering). En dat was wel mijn wens, mij blijer en gelukkiger voelen!
Nadja, Amsterdam
Swie's kalme houding zorgde ervoor dat ik bij de eerste sessie meteen op mijn gemak voelde. Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om mij open te stellen tegenover anderen en Swie heeft mij hier stap voor stap in begeleid. Meteen na de eerste sessie ging er een wereld voor mij open. Door de sessies heb ik geleerd naar mijn eigen gedrag te kijken en hoe ik mij kan uitspreken zonder de schuld bij een ander te leggen. Mijn vorm van communicatie is veranderd en ik kan nu van mijzelf herkennen wanneer ik in mijn blauwdruk (automatische reactie) gedrag val. Een hele nuttige vaardigheid, omdat ik mijzelf dan ook weer kan corrigeren. Door coaching heb ik de controle over mijn eigen emoties terug gekregen, en is mijn relatie met mijn partner en familie sterker geworden. Niet door de emotie weg te drukken, maar door het te analyseren en uit te spreken. Een vaardigheid dat mij op zowel persoonlijk als professioneel niveau heeft helpen groeien.
Previous
Next

Coaching

regio

Amsterdam

Deze website is gemaakt door Webnatic

Scroll naar top